Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricții anti-COVID! Programul Târgului de Crăciun din Piața Universității a fost modificat - măsurile se aplică de azi

Inquam Photos / George Calin
Nicusor Dan

Programul Târgului de Crăciun din Piața Universității din București a fost modificat din cauza restricțiilor impuse de Guvern. Măsurile se aplică începând de sâmbătă.

Ca urmare a unei hotărâri a Guvernului, începând de sâmbătă, capacitatea evenimentului Bucharest Christmas Market din Piața Universității este limitată la 1.000 de persoane simultan, iar programul se va încheia la ora 21:00, în fiecare seară.

Astfel, noul program al Târgului de Crăciun București va fi de luni până vineri, între orele 12:00 și 21:00, iar sâmbătă și duminică, în intervalul 10:00-21:00. Tîrgul se va deschide la ora 10:00 și pe 29 noiembrie, 30 noiembrie și pe 1 decembrie, declarate zile libere.

Organizatorii mai spus că „pentru o gestionare adecvată a numărului de vizitatori, esențială din motive de sănătate și siguranță accesul în târg se va face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului”.

Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit, precizează organizatorii evenimentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.