Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricții de circulație pe A1 și pe mai multe drumuri din sudul țării

Pikist.com
lucrari drum restrictii trafic

Restricțiile de trafic sunt în vigoare luni, pe A1 București Pitești și pe mai multe drumuri naționale din județul Vâlcea din cauza unor lucrări de modernizare a infrastructurii.

Traficul rutier este restricționat luni, în intervalul orar 06:30 - 14:00, pe sensul către capitală al autostrăzii A1 București - Pitești, între kilometrii 15 și 17. Ca urmare, banda nr. 2 este închisă pentru colectarea nisipului din zona mediană a părții carosabile, informează Mediafax.

Totodată sunt lucrări pe patru sectoare ale unor drumuri naționale din județul Vâlcea. Pe DN 7, tronsonul kilometric 178 - 191, în localitățile Râmnicu Vâlcea și Seaca, se lucrează la aplicarea de marcaje rutiere, între orele 08:00 - 18:00.

Circulația rutieră se desfășoară îngreunat, alternativ, pe ambele sensuri de mers.

Pe DN 7A, între kilometrii 79 și 80, în localitatea Voineasa, se fac reparații asfaltice, între orele 07:00 - 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe jumătate din cale.

De asemenea, pe DN 64, în sectorul cuprins între kilometrii 105 - 112, pe în localitățile Stolniceni și Râureni, se montează parapet de beton, între orele 08:00 - 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe două benzi de circulație din patru.

Pe DN 67B, între kilometrii 47 și 60, în Grădiștea, se execută lucrări de frezare, între orele 08:00 - 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe jumătate din cale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.