Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricții de circulație pe Valea Oltului: au avut loc, din cauza precipitațiilor, alunecări de teren

servuscluj.ro
Restrictii circulatie

Sunt impuse restricții de circulație pe Valea Oltului (DN7), la kilometrul 280, unde au avut loc, din cauza precipitațiilor, alunecări de teren. O echipă de specialiști va analiza miercuri dimineața la fața locului situația și va dispune măsuri.

„Astăzi, începând cu ora 20.00, în afara localității Câineni, în contextul avertizărilor meteo Cod galben (precipitații abundente+depășiri cote hidro) alunecare de teren activă+căderi de pietre de pe versant, a fost afectat sensul Sibiu - Rm Valcea”, a transmis marți searat IPJ Vâlcea, conform Mediafax.

Astfel, s-a decis închiderea temporară a benzii de circulație pe sensul Sibiu- Rm. Vâlcea, între km 228+900m și 228+800m.

Circulația în ambele sensuri se va realiza alternativ, dirijată prin semafoare, indicatoare, balize și parapet din beton, iar zona va fi monitorizata de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vălcea și lucrători din cadrul SDN Vâlcea.

De asemenea, Poliția Vâlcea anunță că miercuri dimineața, în comisie mixtă, se va analiza evoluția fenomenelor meteo/alunecări/căderi în vederea luării de măsuri în consecință.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.