Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricţii de circulaţie, pentru continuarea proiectului ”Lărgire Şoseaua Fabrica de Glucoză”

pixabay.com
lucrari drum in lucru

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că, sâmbătă, începând cu ora 6.30, se va proceda la organizarea circulaţiei pe zona modernizată de pe Şoseaua Fabrica de Glucoză, cu menţinerea reglementarii rutiere temporare actuale, respectiv o bandă de circulaţie organizată în sens unic dinspre Şos. Petricani către Str. Barbu Văcărescu, potrivit NEWS.ro.

”În vederea continuării lucrărilor la proiectul «Lărgire Şos. Fabrica de Glucoza, între Calea Floreasca şi Şos. Petricani», începând cu data de 21.12.2019, ora 06:30, se va proceda la organizarea circulaţiei pe zona modernizată de pe Şos. Fabrica de Glucoză, cu menţinerea reglementarii rutiere temporare actuale, respectiv o bandă de circulaţie organizată în sens unic dinspre Şos. Petricani către Str. Barbu Văcărescu”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.