Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricții pe mai multe drumuri naționale și autostrăzi din țară din cauza lucrărilor

Pikist.com
lucrari drum restrictii trafic

În funcție de condițiile meteorologice, miercuri vor fi mai multe restricții pe autostrăzi și pe drumurile naționale din țară, pentru lucruri, potrivit Centrului Infotrafic.

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române transmite că miercuri, în funcție de condițiile meteorologice, pe mai multe artere de circulație se vor aplica restricții de circulație, conform mediafax.

Astfel, pe Autostrada A2, la kilometrul 137, pe sensul către Constanța, se vor efectua lucrări de înlocuire a parapetului din zona mediană, între orele 09:00 – 13:00. Circulația va fi restricționată pe banda 2. De asemenea, la podul Borcea, pe sensul către Constanța, se vor efectua lucrări de plombare cu mixtură asfaltică, între orele 09:00 – 11.00. Circulația va fi restricționată pe banda 2.

Pe Autostrada A4, la kilometrul 4 + 600 de metri, se vor efectua lucrări de înlocuire a parapetului metalic marginal, în intervalul 09:00-16:00. În această zonă va fi indisponibilă semnalizarea rutieră și banda de urgență.

Pe DN 7, pe tronsonul kilometric 150 – 153 + 500 de metri, pe raza localității Horezu, județul Vâlcea, se lucrează la frezare și așternere mixtură asfaltică, între orele 08:00 - 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale dirijată prin piloți de circulație.

Pe DN 65C, pe tronsonul kilometric 40 – 73 + 200 de metri, pe raza localităților Bălcești - Lădești, județul Vâlcea, se efectuează reparații partea carosabilă, între orele 11:00 - 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 cale dirijată de piloți de circulație.

Pe DN 67B, pe tronsonul kilometric 47 + 400 de metri – 102, pe raza localităților Obislavu - Gușoeni, județul Vâlcea, se lucrează la cosit vegetație, între orele 08:00 - 16:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale în zona utilajului de cosit.

Pe DN 7A, pe tronsonul kilometric 46 – 48, în zona localității Voineasa, județul Vâlcea, se lucrează la tăiere vegetație, între orele 08:00 - 16:00. Circulația rutieră se închide/deschide în reprize de maxim 15-20 minute.

Pe DN 57, în zona localității Berzasca, județul Caraș Severin, se vor efectua proceduri de detonare a versantului, între orele 14:00 – 17:00. Pe durata procedurilor de derocare, traficul va fi oprit temporar pentru eliberarea carosabilului.

Polițiștii rutieri recomandă reducerea vitezei în zona lucrărilor, evitarea manevrelor periculoase și respectarea indicațiilor piloților de trafic sau a semnalizării rutiere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.