Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricții pe timp de noapte! Ludovic Orban: 'Să vedem efectele în alte țări. Ne gândim la această măsură'

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban

Ludovic Orban a anunţat luni că ia în calcul introducerea restricţiilor de circulaţie pe timpul nopţii, din cauza petrecerilor la care participă foarte mulți tineri.

Întrebat de jurnalişti despre restricţiile care s-ar putea introduce pe timp de noapte, premierul a răspuns: "Să vedem efectele în alte țări. Ne gândim la această măsura din cauza petrecerilor din timpul nopții".

Nume grele pe listele PSD pentru parlamentare! Vasile Dîncu: 'Stați liniștiți, nu am vrut să politizăm sănătatea, băgăm puțin politica în infirmerie!'

Premierul a mai declarat că în funcție de efectul măsurilor luate până acum se va decide dacă este mai sunt necesare alte restricții.

"Vrem sa vedem efectul masurilor care au fost dispuse. In functie de analiza rezultatelor vom decide daca este necesar sa adoptam alte masuri.  Am crescut capacitatea sectiilor ATI, în Bucuresti spitalul colentina redevine spital covid, spitalul Malaxa va deveni spital in care se trateaza pacientii cu covid. Ne gandim la noi solutii pentru a creste capacitatea de tratare. Incercam sa ne adaptam la orice situatie care apare. ", a spus Ludovic Orban

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.