Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Resturant închis după ce inspectorii OPC au găsit gândaci în incintă

captura facebook
gandaci mancare

Un restaurant din Galați, unde a fost filmat un gândac care iese din mâncare, a fost închis, luni, de inspectorii de la Protecția Consumatorului și cei de la Direcția de Sănătate Publică, care, în timpul controlului, au sesizat că și în interior era o adevărată invazie de dăunători.

Ancheta la restaurnatul situate într-un mall din Galați a început după ce pe facebook a apărut o filmare cu un gândac care iese din mâncarea expusă în vitrină.

Inspectori de la OPC Galați și de la DSP Galați au mers, luni, în control, și au decis să închidă temporar restaurantul, după ce au găsit numeroși gândaci în interior. De asemenea, societatea care administrează spațiul a fost amendată și a primit un termen pentru a face dezinsecție, scrie Mediafax.

„În urma controlului efectuat de inspectorii sanitari de la DSP Galați (…) s-a constatat prezența vectorilor, respectiv a gândacilor. Astfel, a fost aplicată amendă contravențională și suspendarea activității până la remedierea celor constatate. Ultima dezinsecția a fost realizată pe 20 iulie, anul acesta”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Galați, Liliana Iordăchescu.

Reprezentanții restaurantului spun că dezinsecție se face în fiecare lună și sugerează că gândacii au fost aduși de o persoană cu intenții rele.

„Le cerem scuze clienților noștri, este o situație regretabilă. Am luat toate măsurile împreună cu inspectorii sanitari ca astfel de episoade să nu se mai repete în viitor. În prezent facem o nouă curățenie și dezinsecție în restaurant astfel ca vizitatorii noștri să poată reveni cu încredere. Magazinul va fi închis. Se face dezinsecție și deratizare în mod permanent. Cel puțin o dată pe lună se face în tot mall-ul. Părerea mea personală este că a fost o intenție rea. Este o simplă părere, așa cred dar nu am cum să demonstrez așa ceva”, a spus reprezentantul restaurantului, Gigi Bălan.

Filmarea care circulă pe Facebook a fost realizată sâmbătă, iar în imaginile filmate de un client se vede un gândac care iese dintr-un platou de mâncare și se ascunde în vitrina unui restaurant.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.