Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rețea de trafic de droguri, destructurată de Rusia cu ajutorul SUA

themoscowtimes.com
FSB Rusia

Rusia a anunţat marţi destructurarea unei reţele de trafic de droguri în cadrul unei operaţiuni comune cu SUA, transmite AFP, care notează că acesta reprezintă un semn rar de cooperare între cele două puteri ale căror relaţii traversează o criză profundă, potrivit AGERPRES.

Fratele Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, audiat la DNA: se complică dosarul Tel Drum

Serviciile de securitate ruse (FSB) au indicat că au confiscat circa 330 de kilograme de cocaină, a căror valoare la vânzare este estimată la un miliard de dolari. O înregistrare video difuzată de FSB înfăţişa agenţi în civil interpelând suspecţi într-o maşină, precum şi stupefiantele şi banii confiscaţi.

Potrivit unui comunicat al FSB, această operaţiune comună cu justiţia americană a dus la dezmembrarea ''unei reţele criminale transnaţionale, specializată în contrabanda cu cocaină din America de Sud către Rusia şi către alte ţări europene''.

Operaţiunea s-a desfăşurat în mai multe etape, începând din mai, la Sankt-Petersburg, al doilea oraş ca mărime din Rusia, şi s-a încheiat cu descoperirea unei ascunzători în regiunea Moscovei, luna trecută, potrivit aceleiaşi surse.

Relaţiile dintre Rusia şi SUA sunt la cel mai scăzut nivel de la încheierea Războiului Rece, pe fondul dezacordurilor persistente în mai multe dosare internaţionale, precum Ucraina şi Siria, şi a acuzaţiilor de amestec în alegeri şi de spionaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.