Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reţea de traficanţi de droguri de mare risc, destructurată de DIICOT

diicot

Procurorii DIICOT au destructurat o grupare de traficanţi de heroină care acţiona pe raza Capitalei, două persoane fiind deja arestate preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii efectuează cercetări în acest caz faţă de şapte persoane - Beatrice Cristache, Florian Popa, Alina Antoaneta Ilie, Marian Ilie, Florian Irimia, Gheorghe Gheorghe şi Pavel Hariton - pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

Sursa citată precizează că Beatrice Cristache a fost prinsă marţi în timp ce deţinea, în vederea vânzării, aproximativ 57,34 grame heroină, iar cu ocazia efectuării unei percheziţii la domiciliul ei a mai fost găsită cantitatea de aproximativ 576,42 grame heroină.

De asemenea, procurorii au găsit la domiciliul lui Florian Popa aproximativ 576,42 grame heroină, droguri pe care le deţinea împreună cu Beatrice Cristache.

În sarcina Alinei Ilie s-a reţinut că, în perioada aprilie - iunie 2015, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a vândut heroină, inclusiv la data de 13 mai 2015, când a comercializat 6 folii din material plastic cu cantitatea totală de 0,39 grame heroină.

Gheorghe Gheorghe este acuzat că a depozitat în locuinţa sa şi a transportat heroină pentru Marian Ilie.

De altfel, cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate miercuri la locuinţa lui, acesta a predat 4 folii (tip doză) cu cantitatea totală de 0,25 grame heroină şi o folie din plastic cu 49,56 grame heroină, droguri pe care le deţinea pentru Marian Ilie.

Totodată, Florian Irimia este acuzat că a vândut în mai multe rânduri heroină, inclusiv pe 19 mai şi 3 iunie, când a comercializat 6 folii din material plastic cu 15,96 grame heroină şi respectiv 3,01 grame heroină.

În sarcina lui Pavel Hariton s-a reţinut că a vândut droguri de mare risc, respectiv heroină, inclusiv lui Marian Ilie, droguri pe care le-a obţinut de la Beatrice Cristache.

La rândul său, Marian Ilie este acuzat de procurorii DIICOT că a vândut heroină în mai multe rânduri, inclusiv la data de 19 mai, când, prin intermediul lui Florian Irimia, a comercializat 6 folii din material plastic cu cantitatea totală de 15,96 grame heroină şi respectiv la data de 3 iunie, când i-a vândut lui Cristinel Andriescu o folie din material plastic cu 3,01 grame heroină.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la adresa lui Marian Ilie, procurorii au descoperit 6 folii din material plastic cu cantitatea totală de 17,82 grame heroină, iar la aceeaşi dată Gheorghe Gheorghe a predat o folie din plastic cu 49,56 grame heroină, droguri pe care le deţinea pentru Marian Ilie.

La propunerea procurorilor DIICOT, Tribunalul Bucureşti a dispus miercuri arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Florian Popa şi Beatrice Cristache, urmând ca joi să fie duşi în instanţă şi ceilalţi cinci traficanţi de droguri.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate - Ilfov, suportul de specialitate fiind asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.