Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rețeaua de magazine Aldi va suplimenta numărul transporturilor de paste din Italia către Germania

wikipedia.org
paste tortellini

Rețeaua de magazine Aldi a declarat joi că va pune suplimenta numărul transporturilor de paste din Italia, pentru a reumple rafturile după ce cumpărătorii germani le-au golit de produse neperisabile în primele zileale epidemiei, anunță Reuters, potrivit MEDIAFAX.

Primele transporturi aduc 200 de tone de paste, peste 250.000 de pachete de spaghete, a postat pe blog Aldi Sued, care administrază magazinele din sudul Germaniei.

Citește și: Producătorii de medicamente: Rugăm populația să renunțe la obiceiul de a stoca medicamente, oricare ar fi acestea .

„Alimentele de lungă durată, cum ar fi pastele, sunt în prezent mai solicitate ca niciodată”, a spus Aldi, adăugând că va continua să cumpere paste de la furnizorul său din orașul Nola, din zona Napoli.

„Nu este nevoie să faceți stocuri de paste”, a spus compania. Guvernul german și comercianții cu amănuntul au spus că nu există o lipsă de produse alimentare, în ciuda pandemiei, care provoacă perturbări în traficul transfrontalier de pasageri. Companiile și autoritățile sunt dornice să mențină un flux liber de mărfuri.

Citește și: Ministrul Finanțelor: ‘Să știți că avem timp de reforme. Bineînțeles, că aparatul public este ineficient’

Dar mulți germani - ca și omologii lor din alte țări europene - au stocat paste, hârtie igienică sau conserve. Unele supermarketuri au limitat cantitatea de bunuri ce pot fi cumpărate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.