Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reţeaua Regina Maria achiziţionează centrul medical Pozimed din Constanţa

spitale

La zece ani de la deschiderea primului centru medical din Constanţa, Reţeaua de sănătate Regina Maria îşi consolidează prezenţa în oraş prin preluarea unui important furnizor de servicii medicale, Centrul Pozimed, format din două centre de imagistică, laborator şi o policlinică, informează un comunicat transmis joi, fără a preciza valoarea tranzacţiei, conform news.ro.

Centrul medical Pozimed a fost inaugurat în luna august 2009. De-a lungul timpului, centrul medical Pozimed şi-a extins gama de servicii oferite, prin crearea ambulatoriului de specialitate, format din Centrul de cardioprevenţie şi Centrul de afecţiuni neuromotorii.

”Suntem bucuroşi să anunţăm achiziţionarea Centrului medical Pozimed, care urmează direcţia noastră de dezvoltare la nivelul judeţului Constanta. Am intrat pe piaţa medicală din Constanţa în urmă cu 10 ani, iar în acest interval am continuat să creştem, am deschis în 2015 Policlinica Delfinariu, singura unitate din regiune cu servicii medicale de pediatrie 24/7, iar în 2017 am preluat Centrul Gastromond. Regina Maria a fost implicată, în ultimii ani, în peste 25 de tranzacţii cu preluare integrală si ne dorim să continuăm extinderea prin achiziţii la nivel naţional", a declarat Fady Chreih, director general Regina Maria.

Printre serviciile de imagistică medicală oferite de Centrul Medical Pozimed se numără: radiologie intervenţională, imagistică prin rezonanţă magnetică, examinări computer tomograf, osteodensitometrie, mamografie 3D cu tomosinteză, radiografie şi ecografie.

Reţeaua de sănătate Regina Maria este acum prezentă în Constanţa prin patru policlinici, două centre de imagistică, două laboratoare şi centre de recoltare.

"Această expansiune urmează o amplă strategie de leadership în servicii de sănătate la nivel local, cu investiţii continue în calitatea actului medical. Aceste investiţii au contribuit la facilitarea accesul la consultaţii, investigaţii, analize medicale, servicii de medicina muncii celor peste 48.000 de pacienţi şi peste 8.000 de abonaţi din regiune, care au apelat la seviciile clinicilor din Constanţa doar în ultimul an", arată comunicatul.

Reţeaua de sănătate Regina Maria reuneşte peste 5.200 de angajaţi şi colaboratori în cele 64 de locaţii proprii din Bucureşti şi din ţară şi deserveşte peste 3 milioane de pacienţi. Are 64 de locaţii proprii, 6 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 3 maternităţi, 10 campusuri medicale, 26 centre de imagistică, 34 de laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem şi peste 290 de policlinici partenere în ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.