Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reţele Electrice Dobrogea: 16 localităţi din judeţele Tulcea şi Constanţa nu sunt alimentate cu energie electrică

safenews.md
energie electrica

Reţele Electrice Dobrogea: 16 localităţi din judeţele Tulcea şi Constanţa nu sunt alimentate cu energie electrică

Un număr total de 153 de echipe ale Reţele Electrice Dobrogea, ale contractorilor şi mobilizate de la alte regiuni continuă să lucreze pentru remedierea tuturor defectelor provocate de fenomenele meteorologice de cod roşu, doar 16 localităţi din judeţele Tulcea şi Constanţa nu erau joi alimentate cu energie electrică, informează compania printr-un comunicat.

La ora 14, în judeţele Ialomiţa şi Călăraşi fuseseră remediate toate incidentele în reţele de medie tensiune, astfel că nu mai erau localităţi nealimentate. Echipele intervin în continuare pentru a repara multiple deranjamente individuale şi colective în reţelele de joasă tensiune.

În judeţul Constanţa mai erau parţial nealimentate 2 localităţi, iar echipele lucrează şi pentru remedierea deranjamentelor individuale şi colective în tot judeţul.

Majoritatea clienţilor cu alimentare întreruptă se află în 14 localităţi din judeţul Tulcea, din care 11 cu alimentarea întreruptă parţial.

Compania reaminteşte că suprafaţa mare afectată de vântul cu viteze de peste 100 km/h şi precipitaţii, precum şi accesul dificil în zonele cu defecte din cauza ploii şi

noroiului, majorează duratele de intervenţie.

"Continuăm să colaborăm cu autorităţile centrale şi locale, iar echipele vor lucra pentru reluarea alimentării la toţi clienţii afectaţi. Odată cu remedierea reţelelor

de medie tensiune care alimentează localităţile, echipele repară şi deranjamentele de joasă tensiune în interiorul localităţilor", se menţionează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.