Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reţinere importantă în Belgia: Are legătură cu atentatele din Paris

isis

Reţinere importantă în Turcia. Poliţia turcă a pus mâna pe un bărbat belgian de origine marocană sub suspiciunea că a căutat locuri de luat ca ţintă pentru gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) în atacurile de la 13 noiembrie de la Paris soldate cu 130 de morţi, a relatat sâmbătă agenţia turcă de presă Dogan, citată de Agerpres.

Ahmet Dahmani, 26 de ani, a fost reţinut într-un hotel de lux din oraşul de coastă Antalya, din sudul Turciei, a precizat Dogan, fără a-şi cita sursele. Oficialii turci nu au putut fi contactaţi încă pentru a comenta informaţia.

Dogan a mai relatat că alţi doi bărbaţi, ambii cetăţeni sirieni, au fost de asemenea reţinuţi pe o autostradă din apropiere sub suspiciunea că au fost trimişi de Statul Islamic pentru a se asigura că Dahmani va trece în siguranţă frontiera în Siria şi intenţionau să se întâlnească cu el.

Poliţia antitero l-a depistat pe Dahmani când acesta a ajuns în Antalya cu un avion şi l-a urmărit la hotelul unde s-a cazat, în cartierul Manavgat din Antalya, a precizat Dogan.

Pe de altă parte, Turcia a expulzat un grup de marocani reţinuţi în această săptămână pe aeroportul din Istanbul sub suspiciunea de legături cu Statul Islamic

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.