Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

România normală! Reținut de procurori, eliberat de judecători: Bugetarul cu greutate din Sibiu, acuzat de corupție, este sub control judiciar

shutterstock.com
condamnare justitie ciocanel

Directorul Camerei de Comerţ Sibiu, Eugen Iordănescu, acuzat de delapidare, folosire a influenţei, dare de mită şi folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Decizia Tribunalului Sibiu nu este definitivă şi poate fi atacată în 48 de ore.

Tribunalul Sibiu s-a pronunţat, vineri, în dosarul nr. 3134/85/2021.

”Respinge propunerea formulată de Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Ia faţă de inculpat măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de astăzi 10.12.2021”, a transmis, vineri, Tribunalul Sibiu.

Instituţia a precizat că decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare

La rândul lor, procurorii au precizat că se fac cercetări pentru mai multe infracţiuni.

”Prin ordonanţa din data de 09.12.2021 a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat (cu funcţie de conducere în Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu) cu privire la săvârşirea infracţiunilor de delapidare, în formă continuată, folosire a influenţei de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, dare de mită şi folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite”, a transmis, vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Prin referatul din aceiaşi dată, dosarul a fost înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă a inculpatului.

”La data de 10.12.2021 judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu a dispus în cauză aplicarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, a transmis Parchetul Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.