Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reţinuţi după ce au înşelat o bătrână din municipiul Brad cu 7.500 de lei

catuse politie
Poliţia a fost sesizată despre faptă de către soţul femeii, un bărbat de 81 de ani. Acesta a relatat că la domiciliul său s-au prezentat patru bărbaţi care au întrebat-o pe soţia sa dacă doreşte să-i fie înlocuite jgheaburile de la casă.

Femeia a fost de acord, însă le-a cerut celor patru să aştepte să revină soţul acasă. Cei patru, fără să mai aştepte sosirea soţului femeii, au început să demonteze mai multe jgheaburi de la acoperişul casei, suplimentar faţă de cele stabilite iniţial.

După terminarea lucrărilor, unul dintre suspecţi a cerut 15.000 de lei pentru lucrul prestat, însă femeia a spus ca nu are suma respectivă, oferind, în schimb 9.000 de lei, sumă cu care cei patru au fost de acord.

"Partea vătămată a reclamat, ulterior, poliţiştilor faptul că doi dintre bărbaţi au indus-o în eroare pe tot parcursul efectuării lucrării de schimbare a jgheaburilor, astfel determinând-o să plătească 9.000 de lei pentru o lucrare care nu ar fi costat mai mult 1.500 de lei. Totodată, doi dintre bărbaţi, profitând de neatenţia persoanei vătămate, i-au sustras un ciocan şi o secure", a precizat IPJ Hunedoara.

Cei patru suspecţi au fost prinşi în trafic de poliţiştii din Crişcior, urmând să prezentaţi în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brad, în vederea luării măsurilor legale.

În cursul zilei de miercuri, cei patru şi-au recunoscut fapta şi au restituit banii, astfel că prejudiciul a fost recuperat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.