Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Retrage-te că muriți' - Amenințări cu moartea pentru un fost fotbalist care s-a decis să candideze la alegerile din 27 septembrie

facebook bendorfean traian
traian bendorfean

Un fost portar din primele două ligi din România, care a decis să intre în politică, a fost ținta unor amenițri cu moartea, potrivit Prosport.ro.

Traian Bendorfean a jucat la Automatica Mediaș, Gaz Metan Mediaș, Metalul Sighișoara, Avântul Reghin și ASA Tg Mureș iar după retragere s-a mutat la San Sebastian. A revenit în țară în 2007 și  a decis să se implice în viața publică. A lucrat pentru Organizația pentru Apărarea Drepturilor Omului, iar din martie 2020 a inițiat campania „Dăruind o mască, protejăm o viață”, care a vizat donarea a 170.000 de măști de protecție în comunitățile din Mureș.

Citește și: STUDIU în SUA: s-a aflat în ce ordine apar simptomele de coronavirus

Am vrut să fac ceva pentru comunitatea mea, să aduc ce am învățat afară, ce am acumulat acolo ca să schimbăm lucrurile în țara asta. Probabil că deranjez că nu sunt în sistemul lor. Mai mult, cred că și-au dat seama că aș putea câștiga. Asta îi deranjează teribil. Aici este o încrengătură de interese fantastice”

După ce a decis să intre în politică, candidând la președinția Consiliul Județean Mureș, fostul portar a devenit ținta unor amenițări cu moartea.

„F****i m****i mă-tii de fotbalist din fotbalul vostru românesc. Vrei tu să lupți și să spui lucrurilor pe față. Când m****i mă-tii a mai condus cineva aici, pe teritoriul nostru? Aici e zona noastră! Retrage-te cât mai ai timp că o să-ți moară familia și câinii ăia nenorociți din curte. Nu ai cum să faci aici politică, în zona noastră, M****i  voștri cu fotbalul vostru.Poți doar să conduci o echipă de fotbal, dar nu e loc de Consiliul Județean. Retrage-te, că muriți!” au fost amenițările pentru care Traian Bendorfean s-a adresat poliției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.