Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Retreat' PSD la Rin Grand Hotel - surse

strategie

Dacă foștii președinți PSD Mircea Geoană, Victor Ponta și Liviu Dragnea obișnuiau să organizeze 'retreat-uri' în resorturi de lux la munte, la mare și în deltă, socializările departe de București fiind organizate în special înaintea unor decizii importante ale partidului, prima mare reuniune a PSD sub conducerea interimară a lui Marcel Ciolacu va avea loc în Capitală, la hotelul deținut de frații Negoiță.

Surse social-democrate au declarat pentru STIRIPESURSE.RO că liderii județeni PSD se vor reuni vineri, la Rin Grand Hotel, într-o ședință CEX. Primarii de mari municipii și președinții de Consilii Județene din partea PSD vor avea și ei, sâmbătă, întâlniri pentru alegerile locale. Sâmbătă și duminică se vor întâlni în mai multe sesiuni parlamentarii PSD, europarlamentarii, șefii de CJ și primarii de mari municipii.

Pe agenda întâlnirilor se află politica de alianțe a PSD la locale, proiectele de lege pe care le va susține PSD în noua sesiune parlamentară, variantele de lucru pentru moțiunea de cenzură.

La ședințele PSD se va discuta și despre modificări propuse la Statutul PSD pentru Congres. Printre propuneri se află introducerea unor criterii de integritate pentru membrii PSD. De asemenea, social-democrații urmează să discute dacă alegerile la Congres vor avea loc pe moțiuni sau individual, au mai spus surse din PSD pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.