DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Reușită a celor de la Romaero: Și-a redus pierderile cu 37% în primele nouă luni ale anului, la 16,95 milioane lei

www.romaero.com
Romaero

Romaero (simbol bursier RORX), companie de stat specializată în întreţinerea şi repararea avioanelor de transport de pasageri sau cargo, a raportat pentru primele nouă luni ale anului pierderi de 16,95 milioane lei, mai mici cu 37% faţă de perioada similară a anului trecut, când s-au ridicat la 26,93 milioane lei, potrivit unui raport publicat de companie.

De asemenea, cifra de afaceri a scăzut cu aproape 4%, la 32,89 milioane lei, în perioada ianuarie-septembrie, de la 34,2 milioane lei, în perioada similară de anul trecut. ”Rezultatele Romaero după primele nouă luni ale acestui an sunt foarte bune. Veniturile mai mari decât nivelul bugetat şi, totodată, menţinerea cheltuielilor sub nivelul planificat, indică însănătoşirea companiei şi creează o bază solidă pentru decizii strategice pe care le vom propune acţionarilor înainte de sfârşitul acestui an, cu obiectivul de a elimina complet pierderile şi de a plăti datoriile istorice chiar în prima jumătate a anului viitor”, a declarat directorul general al Romaero, Remus Vulpescu, pentru News.ro.

În primele nouă luni ale anului, activităţile principale ale societăţii au constat în lucrări de întreţinere şi reparaţii avioane şi construcţii aerostructuri. De asemenea, actionarii vor alege noi membri în Consiliul de Administraţie, subiectul aflându-se pe ordinea de zi a şedinţei din 14 decembrie. Romaero, companie controlată de Ministerul Economiei, are circa 700 de salariaţi şi are o valoare de piaţă de 170,5 milioane lei (36,7 milioane euro).

Compania a înregistrat anul trecut pierderi de 60,3 milioane lei. Romaero estimează că va încheia acest an cu pierderi de 44,18 milioane lei şi venituri totale de 62,7 milioane lei, potrivit bugetului pentru 2017, aprobat de Guvern în octombrie. De asemenea, cifra de afaceri a scăzut cu aproape 4%, la 32,89 milioane lei, în perioada ianuarie-septembrie, de la 34,2 milioane lei, în perioada similară de anul trecut.

”Rezultatele Romaero după primele nouă luni ale acestui an sunt foarte bune. Veniturile mai mari decât nivelul bugetat şi, totodată, menţinerea cheltuielilor sub nivelul planificat, indică însănătoşirea companiei şi creează o bază solidă pentru decizii strategice pe care le vom propune acţionarilor înainte de sfârşitul acestui an, cu obiectivul de a elimina complet pierderile şi de a plăti datoriile istorice chiar în prima jumătate a anului viitor”, a declarat directorul general al Romaero, Remus Vulpescu, pentru News.ro.

În primele nouă luni ale anului, activităţile principale ale societăţii au constat în lucrări de întreţinere şi reparaţii avioane şi construcţii aerostructuri. Romaero, companie controlată de Ministerul Economiei, are circa 700 de salariaţi şi are o valoare de piaţă de 170,5 milioane lei (34 milioane euro).

Compania a înregistrat anul trecut pierderi de 60,3 milioane lei. Romaero estimează că va încheia acest an cu pierderi de 44,18 milioane lei şi venituri totale de 62,7 milioane lei, potrivit bugetului pentru 2017, aprobat de Guvern în octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.