Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reuniune de lucru între CNMR și MRP pentru susținerea intereselor și identității românilor din afara granițelor

aid-romania.org
CNMR

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) și Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP) sunt interesate să devină parteneri în proiecte în interesul românilor de pretutindeni și în inițiative de promovare a valorilor României.

MRP a găzduit astăzi, 14 martie, o reuniune de lucru între oficialii MRP și reprezentanții CNMR, unde s-a stabilit semnarea unui acord de parteneriat în scopul susținerii intereselor românilor din afara granițelor.

În cadrul întrevederii, ministrul Natalia Elena Intotero și președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu, au evocat nevoia de unire a instituțiilor statului și a societății civile în vederea susținerii românilor care trăiesc în afara granițelor țării.

Agenda discuțiilor s-a axat pe identificarea comună a unor soluții concrete care să vină în sprijinul conaționalilor noștri, prin dezvoltarea de activități și acțiuni care să susțină păstrarea identitătății culturale, lingvistice și naționale a românilor de pretutindeni.

La reuniune au mai participat reprezentanți ai organizatiilor membre ale CNMR din zona economică, academică, socială, ai administrației publice locale și ai organizațiilor românilor din afara granițelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.