Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reuniune de urgenţă a ţărilor din Mercosur asupra crizei din Venezuela

Venezuela

Miniştrii de externe din Brazilia, Argentina, Paraguay şi Uruguay, parteneri ai Venezuelei în cadrul Mercosur, vor participa sâmbătă la o reuniune de criză cu privire la situaţia din Venezuela, a anunţat vineri diplomaţia argentiniană, informează AFP. 'În faţa gravei situaţii internaţionale din Republica Bolivariană a Venezuelei, statele membre semnatare ale Tratatului de la Asuncion au decis să convoace o reuniune de urgenţă a miniştrilor de externe sâmbăta aceasta, 1 aprilie', se spune într-un comunicat al Ministerului de Externe de la Buenos Aires.

Locul reuniunii nu a fost precizat, însă, potrivit unei surse diplomatice, aceasta ar urma să aibă loc în capitala Argentinei. 'Ţările fondatoare ale Mercosur îşi reiterează sprijinul ferm pentru principiile fundamentale ale statului de drept şi prezervarea democraţiei în America Latină', continuă comunicatul diplomaţiei argentiniene, conform Agerpres.

La Caracas, Curtea Supremă şi-a arogat puterile parlamentului, controlat de opoziţie, iar acum la adresa regimului preşedintelui Nicolas Maduro, succesorul lui Hugo Chavez, plouă cu acuzaţii privind o 'lovitură de stat'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.