Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revelația Shiba Inu atinge un maxim istoric după o creștere de peste 45%

The economic times
Shiba Inu

Shiba Inu (SHIB), un spin-off al tokenului Dogecoin ( DOGE ), a atins un maxim istoric după o creștere a prețului de peste 46% în doar două zile. Perechea de tranzacționare SHIB/USD a fost evaluată cel mai mare la 0,00003941 USD în timpul presării.

Cea mai recentă creștere a prețului jetonului SHIB este atribuită unei tendințe de urcare din 15 octombrie, care a ajutat creșterea valorii criptomonedei cu mai mult de 26%. Începând cu 17 octombrie, SHIB și-a menținut suportul pe o săptămână la aproximativ 0,00002796 USD înainte de a relua cursa la maximul istoric, conform cointelegraph.com

În ultimele șapte zile, valoarea de piață a lui Shiba Inu a crescut cu peste 50% și este în prezent a 13-a cea mai mare criptomonedă în ceea ce privește capitalizarea pieței, la doar trei poziții distanță de Dogecoin.

În prezent, Shiba Inu deține cea mai mare ofertă circulantă de aproape 395 trilioane. În septembrie, simbolul inspirat de Dogecoin a sărit cu 40% după ce Elon Musk, CEO Tesla, a scris pe Twitter despre sosirea unui nou cățeluș Shiba Inu numit Floki.

O analiză Cointelegraph din 18 octombrie prevede că jetonul SHIB va viza pragul de 0,00005200 USD , determinat de o revenire așteptată după sezonul vânzărilor.

Creșterea Dogecoin și Shiba Inu este atribuită în primul rând sprijinului din partea CEO-ului Tesla, Elon Musk. Într-o conferință recentă găzduită în California, Musk a spus:

„Cred că nu este posibil să distrug cripto, dar este posibil ca guvernele să-și încetinească progresul.”

Mai mult, antreprenorul consideră că guvernul Statelor Unite nu ar trebui să „facă nimic” pentru reglementarea criptomonedelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.