Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revelion 2020: cât costă pachetele turistice pe Valea Prahovei

valea prahovei

Hotelurile și pensiunile de pe Valea Prahovei sunt și în acest an căutate de Revelion. Pachetele costă între 700 și 8.300 de lei, dar se pot închiria și pensiuni la 10.000 de lei. Printre surprizele pregătite turiștilor se numără balurile mascate și concertele, potrivit Mediafax.

Hotelierii din stațiunile de pe Valea Prahovei au pregătit, și anul acesta, oferte pentru toate buzunarele astfel încât locurile de cazare să nu rămână neocupate.

Fie că sunt mai cu dare de mână sau nu, turiștii vor ca noaptea dintre ani să o petreacă departe de casă. Iar pachetele pregătite pentru Revelion aproape că s-au epuizat.

Un hotel de patru stele din Sinaia a pregătit un sejur de trei nopți, pentru perioada 29 decembrie - 2 ianuarie, la prețul de 1.795 lei de persoană în camera dublă și 2.135 lei de persoană în cameră junior suite. Sejurul de patru nopți, la același hotel, costă de la 2.035 de lei de persoană la 2.395 de lei de persoană. Turiștii sunt întâmpinați, la sosire, cu șampanie și pișcoturi.

În aceste tarife sunt incluse cazarea cu mic dejun bufet, cină fără băuturi, cina festivă de Revelion, brunch și carnaval. În fiecare seară va fi program cu muzică live, iar pentru noaptea de Anul Nou este pregătit un foc de artificii. În plus, turiștii vor avea și „surprize din partea casei”.

Hotelul oferă acces la Internet, parcare gratuită cu supraveghere video, billiard și tenis de masă.

Revelionul este mai ieftin la unitățile de cazare cu mai puține stele

De exemplu, un hotel de 2 stele, situat în centrul stațiunii Sinaia, propune un sejur special dedicat Anului Nou. Aici, pachetul de patru nopți de cazare cu mic dejun, cină festivă și program artistic pornește de la 1.390 de lei, pentru două persoane. Va fi cină festivă și program artistic, iar turiștii au acces la parcare, piscină și sală de fitness.

O variantă mai ieftină pentru petrecerea Revelionului la munte este pensiunea

O astfel de unitate din Bușteni se închiriază integral, unui singur grup, prețul fiind, pentru 4 nopți, de 4.800 de lei. O altă pensiune, tot din stațiunea aflată la poalele Caraimanului, este de închiriat, de Revelion, la prețul de 10.000 de lei.

La o cabană din Bușteni, pachetul pentru noaptea dintre ani costă 2.120 de lei de persoană pentru 4 nopți. De Revelion va fi un spectacol și muzică live cu invitați surpriză, jocuri de artificii și șampanie, iar pe 1 ianuarie administratorii cabanei au pregătit un carnaval, care costă 250 de lei de persoană. Turiștii trebuie să vină costumați, iar cel mai original costul va fi premiat.

La un hotel de 3 stele din Bușteni, sejurul de Revelion costă între 1.510 lei și 1.890 de lei, de persoană, în funcție de camera aleasă. Pachetul include cazarea pe 4 nopți, mic dejun, cina festivă de Revelion și cina festivă în prima zi a anului 2020. Pe toată perioada sejurului clienții mai beneficiază de parcare și wi-fi gratuit, iar cinele festive vor fi completate de program artistic.

O stațiune de pe Valea Prahovei mai ieftină este Azuga, aflată la limita cu județul Brașov. Aici, turiștii pot opta pentru cazarea la pensiuni

Sejurul de Revelion la o astfel de unitate costă 4.140 de lei pentru un grup de șase persoane, 3 nopți, dar fără masă. Pensiunea se închiriază unui singur grup de șase persoane.

La un hotel de 3 stele din Azuga, sejurul din 30 decembrie costă 1.636 de lei de persoană, pentru 4 nopți. Pachetul include mic dejun, masa festivă cu preparate cu specific românesc și internațional, program artistic și foc de artificii. Pe 1 ianuarie vor fi brunch și cină-bufet suedez.

Pentru turiștii cu dare de mână, un hotel de lux din Poiana Brașov a pregătit prețuri de la 6.700 lei la 8.340 lei. Sejurul cuprinde 5 nopți de cazare, cu demipensiune, seri festive și concerte. De asemenea, se dau vouchere SPA, iar accesul este gratuit la piscină, saune, jacuzzi, fitness și hot tub exterior.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.