Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revelion la hotelul Simonei Halep: Cât costă oferta pentru noaptea trecerii dintre ani

simona halep

Hotelul din Poiana Brașov pe care Simona Halep l-a achiziționat pentru două milioane de euro nu organizează nimic special cu ocazia Revelionului. Chiar și așa, toate camerele au fost ocupate cu două săptămâni înainte de noaptea trecerii dintre ani, potrivit digisport.ro.

În acest moment, mai există camere la Drachenhaus Poiana Braşov doar pentru noaptea între 30 și 31 decembrie, iar prețul este de 1.119, în preț intrând și micul dejun. Cei mai câștigați au fost cei care au ”prins” oferta de 3.400 de lei per cameră pentru trei nopți.

În rest, prețurile sunt cuprinse între 279 și 373 pe noapte, mai puțin în perioada 4-5 ianuarie, atunci când o cameră costă 840 de lei.

Afacerile Simonei Halep, descoperite de americani

Iniţiativele Simonei au ajuns în atenţia tennisworldusa.org, care vorbeşte despre flerul avut în imobiliare. Simona a plătit două milioane de euro pentru un hotel în Braşov şi construieşte un altul la Mamaia.

Citește și: Captură impresionantă în acțiunea 'Foc de artificii': Poliția Română a confiscat 9 tone de petarde în numai o săptămână

Concluzia? Nici nu putea cum să fie altfel, pentru că Halep "a învăţat cum să îşi dezvolte afacerile cu ajutorul milionarului Ion Ţiriac, un apropiat al său care deţine, printre altele, şi turneul de la Madrid".

Halep nu se află la prima experienţă în domeniul imobiliar. Primul bloc construit are 22 de apartamente, cu 3 pe fiecare nivel, în timp ce la parter are două, iar la ultimul etaj, un penthouse. Suprafața medie a apartamentelor este de 70 de metri pătrați, iar prețul unuia are o medie de 70.000 de euro, fără finisaje făcute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.