Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revenire de senzaţie pentru Daniel Pancu: Unde va juca fotbalistul de 39 de ani

Daniel Pancu

Daniel Pancu s-a decis să joace din nou fotbal, și este la un pas de AFC Rapid, care evoluează în Liga a 5-a. Încă nu a semnat, dar va începe antrenamentele sub comanda lui Mihai Iosif și pune o singură condiție pentru a se alătura proiectului echipei care se vrea continuatoarea tradiționalului club giuleștean, care a falimentat în această vară.

Pancu vrea ca AFC Rapid să joace doar în echipament vișiniu. AFC Rapid e antrenată de Mihai Iosif, iar secund este Silvian Dobre. Președinte este Horia Manoliu, fost director de marketing la Rapid, clubul care a falimentat în această vară. Echipa joacă meciurile de pe teren propriu pe stadionul Giulești - Valentin Stănescu, la fel ca Mișcarea Feroviară, cealaltă echipă care se recomandă drept continuatoarea tradiției vișinii. "Singura condiție pe care am pus-o, ca să mă duc să joc, a fost să jucăm doar în vișiniu. Asta e culoarea pe care o iubesc. Mai am un examen la școala de antrenori în acest an, după care voi începe antrenamentele cu echipa", a declarat Daniel Pancu la Digi Sport.

În ultimele două sezoane, Pancu a fost cel mai în vârstă fotbalist din Liga 1, jucând la Rapid și FC Voluntari. Atacantul a împlinit 39 de ani în luna august și nu mai are echipă, după despărțirea de gruparea ilfoveană. În ultimul meci, AFC Rapid a câștigat cu 12-2 pe terenul echipei Cadet. Cu o etapă în urmă, a făcut un prim pas greșit în Liga 5: a remizat, scor 1-1, cu ASF Frăția, o formație care are în majoritare jucători de peste 40 de ani, unii chiar peste 50 și un portar cu o singură mână.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.