Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revenire pe San Siro. Italia, campioana europeană en titre, va înfrunta reprezentativa Angliei, în cadrul competiţiei Liga Naţiunilor

facebook.com
italia fotbal

Selecţionata Italiei, campioana europeană en titre, va înfrunta reprezentativa Angliei pe stadionul San Siro din Milano, în data de 23 septembrie, în cadrul competiţiei Liga Naţiunilor, a anunţat vineri Federaţia italiană de fotbal (FIGC) pe site-ul său oficial.

Squadra Azzurra va reveni astfel, după aproape un an, pe San Siro, unde a evoluat ultima oară în octombrie 2021, împotriva Spaniei, cu ocazia turneului Final Four al precedentei ediţii a Ligii Naţiunilor.

Italia va juca cu această ocazie pentru a 60-a oară la Milano, oraşul în care "azzurri" au disputat primul meci din istoria lor, în data de 15 mai 1910, pe Arena Civica, împotriva Franţei (scor 6-2).

În capitala Lombardiei, selecţionata italiană a înregistrat 37 de victorii, 19 egaluri şi doar 3 înfrângeri. Milano este al doilea oraş care a găzduit de cele mai multe ori echipa naţională, după Roma (63).

Italia şi Anglia s-au întâlnit de 28 de ori până acum la nivel internaţional, ultima oară pe 11 iulie 2021, în finala EURO 2020, câştigată de elevii selecţionerului Roberto Mancini la loviturile de departajare. Bilanţul este uşor favorabil Italiei: 10 victorii, 10 egaluri şi 8 înfrângeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.