Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revenire ŞOC în politică: Îşi face partid după ce a ieşit din puşcărie - 'lucrez, am o bază de date'

pixabay.com
diverse, politica, cooperare, alianta

Revenire şocantă în lumea politică. După ce Dacian Cioloş şi Neculai Onţanu au anunţat că îşi fac partide, un nou personaj controversat se întoarce. A anunţat că îşi face partid după ce a ieşit din puşcărie. Este vorba despre Gigi Becali care, în trecut a avut propria formaţiune, PNG, apoi a ajuns europarlamentar pe listele PRM şi parlamentar pe cele ale PNL.

Citeşte şi: ALERTĂ Mai mulţi români şi-au pierdut viaţa în cumplita explozie din Cehia: Autorităţile intervin / VIDEO

În direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Gigi Becali a anunţat și cine va candida pe liste. „Lucrez acum. Am o bază de date. Oamenii cu care am vorbit sunt în baza de date. Dacă Dumnezeu mă luminează, voi lua o binecuvântare de la Patriarh. Dacă am rugăciunea părinților, voi face partidul. I-am întrebat pe oameni dacă o să sun goarna veți veni? Au zis că da! Eu nu candidez, fetele mele nu candidează... Vasile Geambazi, un nepot de-al meu va candida și îi bate pe toți miniștrii la fundul gol. O să fie un partid de dreapta, o să fie un partid naționalist și un partid al Bisericii. O să fie partidul cerului, între ghilimele.

Citește și: Ce i-a transmis Klaus Iohannis lui Vladimir Putin, după ce acesta a câștigat din nou alegerile prezidențiale

Fac un partid al Bisericii. Al Bisericii poate să fie orice om care agrează ce va fi scris. Nu voi scrie Bilbia în statut, voi scrie lucruri de moralitate, cele 10 porunci pe care le au toate religiile din lumea asta”, a declarat Becali la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.