Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revenire spectaculoasă a Simonei Halep, la Bad Homburg: A învins-o pe Siniakova după un meci nebun și merge mai departe

WTA
Simona Halep

Meci nebun în turul inaugural al turneului de la Bad Homburg pentru Simona Halep. Cea mai bună jucătoare din România a avut parte de un adevărat thriller cu Katerina Siniakova, locul 63 WTA.

Românca a învins cu 4-6, 6-3, 6-4.

În primul set, Simona Halep a trebuit să vină din urmă după ce şi-a pierdut serviciul. A întors şi a revenit în prima manşă, dar în game-ul 10 românca şi-a pierdut din nou serviciul şi setul, cu 4-6.

Apoi, setul secund a pornit exploziv pentru adversara Simonei. Sinoakova a avut 3-0 cu un singur break, dar sportiva noastră a revenit spectaculos. A câştigat 4 gameuri consecutiv şi a făcut 4-3 cu break. La pauza de scaun, Siniakova a cerut intervenţia medicilor din cauza unor probleme.

Nici pauza de scaun nu a ajutat-o pe Siniakova. Halep a câştigat 6 gameuri consecutive după 0-3 şi a împins meciul în decisiv după 6-3 în setul secund. Simona a început ca din tun şi setul decisiv. La cele 6 game-uri consecutive din actul secund a mai adăugat 3 şi avea 3-0 la un moment dat. Siniakova a revenit si a făcut 3-1.

Halep s-a desprins la 4-1, dar setul decisiv a fost unul nebun. Siniakova a revenit la 4-3, dar apoi şi-a pierdut din nou serviciul.

Halep și Siniakova s-au mai întâlnit de trei ori până acum. Halep era în avantaj înaintea meciului, scor 2-1 la meciurile directe, iar acum s-a făcut 3-1. Astfel, românca va juca în turul cu 2 cu slovena Tamara Zidansek, locul 58 WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.