Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revenit în PSD, Cozmin Guşă promite că nu va amesteca presa şi politica: 'Renunț la coordonarea editorială la Realitatea'

gusa

Reprimit în PSD, Cozmin Guşă, patronul Realitatea Plus, anunţă că se retrage din coordonarea editorială a postului TV. Acesta a dezvăluit, într-un interviu pentru paginademedia.ro, cine va coordona editorial televiziunea de ştiri.

"Am spus încă din octombrie, de când am reintrat în PSD, că voi face un anunț legat de implicarea mea editorială. Îl fac acum.

Conform promisiunii de la momentul reintrării mele în politică, renunț la coordonarea editorială la Realitatea Media, așa cum este corect și deontologic.

Trei persoane vor asigura coordonarea editorială, ca un colectiv: Mădălina Dulamă (care este EOD), Carmen Tudor (EOD) și Edward Pastia (ca director executiv).

Legat de activitatea administrativă, nu s-a pus și nu se pune problema, pentru că, întotdeauna de când am preluat Realitatea Media, de activitatea asta s-a ocupat și se ocupă partenerul meu Maricel Păcuraru și echipa lui.

Practic, calitatea mea astăzi rămâne strict de acționar al trustului, fără nicio respeonsabilitate sau interferență în activitatea editorială sau administrativă", precizează Cozmin Guşă.

Guşă a mai declarat că la PSD, printre altele, va face "consultanță pentru alegerile locale și parlamentare din 2020". "Am o listă lungă, de câteva zeci de primari și președinți de Consiliile Județene, din PSD, bineînțeles, care îmi solicită sprijinul la locale", a mai spus Cozmin Gușă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.