Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revine Dinamo la Ministerul de Interne?

Finanțatorul clubului Dinamo București, Ionuț Negoiță, a declarat, joi, că există o posibilitate ca formația să se întoarcă sub conducerea Ministerului de Interne, în cazul în care nu va fi găsit un finanțator.

”Cred că Ministerul de Interne, de unde a venit clubul, ar putea reveni, am înţeles că au fost ceva discuţii în sensul acesta. Ar fi o idee, de ce nu? S-ar putea implica şi primăria, a sectorului 2 sau a Capitalei, la fel ca la alţii. Sunt multe cluburi sponsorizate de diverse entităţi. Eu îl vând pe un leu şi cine vine să investească în performanţă”, a declarat Ionuț Negoiță, la Digi Sport.

Omul de afaceri a mai spus că, după părerea sa, șeicii au intenții serioase: ”Pare că sunt lucruri serioase cu cei de la Abu Dhabi. Fac tot ce ţine de mine. Furnizez informaţii. Sunt rezervat, nu optimist, aşa am fost de obicei, nu mă entuziasmez până nu e ceva concret”.

Negoiță a mai vorbit despre încercările asociaților de fani care încearcă să strângă bani pentru a prelua conducerea clubului:”Am avut mai multe discuţii cu suporterii, am promis că până în primăvară rămân implicat, cam încă 2-3 luni, dacă va exista mobilizare, un proiect. Văd că se mişcă, au strâns nişte bani, poate mai vine cineva lângă ei care să preia clubul. Păcat că un asemenea club nu suscită interes”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.