Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revine Messi la FC Barcelona?

www.news.ro
Leo Messi

Lionel Messi are "uşile deschise" la FC Barcelona, a declarat joi unul dintre vicepreşedinţii clubului, Eduard Romeu, întrebat despre o eventuală revenire a argentinianului plecat la PSG în 2021 după mai mult de 20 de ani la echipa catalană, scrie AFP, potrivit Agerpres.

"Asta s-a spus deja de multe ori, a spus-o preşedintele (Joan Laporta - n. r.), am spus-o şi eu, Leo Messi este un atu pentru Barca şi pentru el uşile clubului sunt deschise", a afirmat Romeu, care este vicepreşedinte responsabil cu partea economică, cu ocazia prezentării bugetului pentru sezonul 2022/2023 şi a închiderii exerciţiului financiar precedent.

Întrebat dacă întoarcerea vedetei în vârstă de 35 de ani ar fi posibilă din punct de vedere financiar pentru Barca, oficialul grupării catalane a răspuns zâmbind: "Ştim să facem minuni."

"Este o problemă care ţine de conducerea sportivă, iar dacă ea ia în calcul acest lucru, vom trece la treabă pentru acest obiectiv", a adăugat Romeu.

Pe 29 iulie, preşedintele Laporta a dat deja de înţeles că Barca nu renunţă la ideea revenirii lui Messi ca jucător. "Trecerea lui Messi la Barca nu s-a încheiat aşa cum ne-am dorit-o cu toţii. A sfârşit prin a fi foarte condiţionat de motive economice", a spus atunci Laporta.

"Cred că Barca are o datorie morală faţă de Messi. Ne-ar plăcea ca sfârşitul carierei lui să fie în tricoul Barcei, fiind aplaudat pe toate terenurile, oriunde ar merge", a adăugat Laporta, precizând că este vorba de o "dorinţă, nu este nimic scris".

Declaraţiile preşedintelui Barcei au venit într-un moment în care presa spaniolă a relatat că antrenorul blaugrana, Xavi Hernandez, a cerut conducerii clubului posibilitatea de a-l readuce pe argentinian, sub contract cu PSG până în iunie 2023.

După un prim sezon complicat la Paris, cu doar 11 goluri în 34 de meciuri, Messi a început foarte bine stagiunea 2022-2023, cu 8 goluri şi 8 pase decisive în 13 meciuri din toate competiţiile. Atacantul, care a câştigat de şapte ori Balonul de Aur, a înscris miercuri în Liga Campionilor în egalul cu Benfica de la Lisabona (1-1).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.