Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revista Time: 'Sandra Oh, Michelle Obama și Trump, pe lista celor mai influenţi 100 de oameni din lume'

Hollywood Reporter
Becoming, de Michelle Obama

Actorii Rami Malek, Dwayne Johnson și Sandra Oh, cântărețele Lady Gaga și Taylor Swift, fotbalistul Mohamed Salah, Michelle Obama, fosta primă doamnă a SUA, și președintele american Donald Trump au fost incluşi în lista celor mai influenţi 100 de oameni din lume pe 2019, întocmită de revista Time.

În fiecare an, revista Time alcătuieşte o listă cu cele mai influente 100 de persoane din lume, iar aceasta a fost dată publicităţii miercuri.

Această listă nu este un clasament. Personalităţile incluse sunt repartizate în cinci categorii: "Titani", "Pionieri", "Artişti", "Lideri" şi "Legende".

Astfel, în lista pionierilor au fost incluse personalități precum actrița Sandra Oh, modelul Crissy Teigen, jucătoarea de tenis Naomi Osaka, în timp ce pe lista artiștilor se află actorii Rami Malek, Regina King, Brie Larson, trupa BTS, cântărețul Ozuna.

În lista liderilor se află, printre alții, politicianul Nancy Pelosi, președintele american Donald Trump, premierul australian Jacinda Ardern, papa Francisc, vicepremierul italian Matteo Salvini.

Din categoria legendelor fac parte anul acesta Taylor Swift, Michelle Obama, regizorul Spike Lee, iar din cea a titanilor, starul baschetului Lebron James, Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, și jucătorul de golf Tiger Woods.

Ca în fiecare an, portretele celor mai influenţi oameni din lume sunt prezentate prin intermediul unor editoriale scrise de diverse personalităţi.

Astfel, actrița israeliană Gal Godot l-a prezentat pe starul seriei "Fast and Furious" Dwayne Johnson, cântărețul Shawn Mendes a lăudat-o pe Taylor Swift, producătoarea serialului TV "Grey's Anatomy" Shonda Rhimes a vorbit despre cariera actriței Sandra Oh, iar Michelle Obama a fost prezentată de Beyonce.

Această listă anuală, care nu este un clasament, este întocmită pe baza recomandărilor expediate de corespondenţii săptămânalului Time, în urma unui proces de selecţie care durează mai multe luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.