Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revoltă după adoptarea bugetului: 'Este inadmisibil ca Iaşiul să primească pentru drumurile judeţene mai puţini bani ca Teleormanul'

drumuri, gropi

Liderul filialei municipale a PNL Iaşi, deputatul Marius Bodea, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Iaşiul are una din cele mai mari reţele de drumuri judeţene din ţară, însă judeţului i-au fost alocate sume de două ori mai mici faţă de Teleorman, conform news.ro.

Potrivit lui Bodea, Iaşiul primeşte în acest an suma de 9,9 milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor din judeţ, în timp ce Teleormanul are alocată suma de 19,2 milioane de lei.

Tăriceanu o demolează pe Kovesi și oferă prima reacție după audierea șefei DNA: 'Cel mai grav lucru este corupţia de putere. Nu este mai egală decât alții'

"Ce s-a întâmplat în Parlament cu bugetul este o umilinţă pentru judeţul Iaşi, iar cei din filiala locală a PSD ar trebui să explice această situaţie. Este inadmisibil ca Iaşiul să primească pentru drumurile judeţene mai puţini bani ca Teleormanul. Până şi judeţele vecine, Botoşani, Suceava, Bacău sau Vaslui, primesc sume considerabil mai mari. De asemenea, din bugetul Ministerului Transporturilor, proiectele pentru Dolj, un alt fief roşu, primeşte de 20 de ori mai mulţi bani decât Iaşiul. Oricâte tumbe face Maricel Popa, nu ne convinge că s-a bătut pentru judeţ. Popa este un lider neînsemnat, nu-l bagă nimeni în seamă la Bucureşti", a spus deputatul Marius Bodea.

La rândul său, liderul filialei judeţene a PNL, deputatul Costel Alexe, a afirmat, în aceeaşi conferinţă, că Liviu Dragnea va veni săptămâna viitoare la Iaşi, la Conferinţa Judeţeană a PSD, pentru a recompensa servilismul lui Maricel Popa şi a-l unge din nou în fruntea filialei.

"Parlamentarii ieşeni ai PSD dau dovadă de ipocrizie. Cu toţii sunt prizonierii lui Dragnea şi au votat bugetul la porunca acestuia. Este un buget creat de dilentantişti şi votat de trădători. În perioada următoare vrem ca fiecare ieşean să afle ce s-a petrecut la votul din Parlament pentru buget", a mai spus deputatul Costel Alexe.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.