Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revoltă în ALDE: PSD suferă de sindromul UDMR! / SURSE

digitalag.ro
dancila tariceanu

Membri din conducerea centrală ALDE au acuzat PSD, în discuțiile informale despre alegerile prezidențiale, că are „sindromul UDMR”, au relatat surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

„Trebuie să avem încredere în sondajele de opinie și e obligatoriu să avem un candidat comun care să intre în turul II. Candidatul să fie capabil să ia voturi peste bazinul partidelor. Dacă nu acceptă realitatea, atunci PSD suferă de sindromul UDMR care în turul II nu mai ia niciun vot peste ce-a câștigat în turul I. Candidatul care se poziționează cel mai bine în sondaje până acum este Călin Popescu Tăriceanu. Și în sondajele din PSD tot Tăriceanu are cele mai mari șanse dacă e candidat comun”, au zis surse din conducerea ALDE pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

„Suntem obligați să avem candidat la prezidențiale pentru că trebuie să ne redresăm pentru locale la anul”, au adăugat sursele citate.

În discuțiile interne din ALDE s-a înrădăcinat ideea că PSD riscă să nu intre singur în turul II cu un candidat propriu.

Citește și: Viorica Dăncilă îi răspunde Gabrielei Firea: 'Când ieși în spațiul public și îți ataci colegii, o faci doar pentru imagine' VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.