Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revoltă în Congresul PSD

pumn revolta

Președintele Uniunii Naționale a Consiliilor Judetene din Romania, Marian Oprisan, a cerut, duminica, in Congresul PSD, modificarea legii incompatibilitatilor dupa ce peste o mie de alesi locali au luat calea instantelor fiind prinsi in ghearele ANI.

Oprisan a spus ca solicita de cel putin 3 ani in partid modificarea legii 161/2003 care stabileşte regimul incompatibilităţilor dar nimeni nu si-a asumat acest lucru.

El a avut un mesaj transant catre Dragnea si Ponta: "'Înţelegem integritatea, nevoia de curăţenie, dar trebuie să înţelegem şi nevinovăţia şi abuzul. Modificaţi - pentru că vă cer de trei ani acest lucru - această blestemată lege a incompatibilităţilor din România, care a făcut numai necazuri şi românilor şi administraţiei din România!', a spus Oprişan.

Oprişan a mai declarat in trecut ca legea privind incompatibilităţile este proastă şi s-a întrebat dacă este normal ca jumătate din primarii României să fie incompatibli sau să aibă dosare penale.

In 2014, ANI a acuzat pe banda rulanta primari si consilieri locali de incompatibilitate.

Oprisan a solicitat şi repornirea procesului de descentralizare.

'Domnule Dragnea, domnule Ponta, haideţi să terminăm cu ipocrizia în România! Nu putem ţine primari, preşedinţi de consilii judeţene, directori de direcţii, angajaţii administraţiei publice locale cu salarii de mizerie ca să vehiculeze milioane de euro', a adăugat Oprişan.




ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.