Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂ în Franța: pașaportul COVID FALIMENTEAZĂ mall-urile - Cea mai mare confederație patronală cere renunțarea de urgență

protest franta

Avocatul Gheorghe Piperea semnalează că certificatul verde, în funcție de care este condiționată prezența în spațiul public din Franța, bagă afaceri în faliment. Cea mai mare confederație patronală s-a revoltat în acest sens și a cerut rapid măsuri.

"Medef, cea mai mare organizație patronală din Franța, a cerut renunțarea imediată la pașaportul sanitar (chestie care, în Franța, este o condiție obligatorie de acces în spațiile publice), pe motiv că … falimentează mall-urile! Cam ce ziceam io acum o lună…

Oarecum legat de această știre, iată ce le-am răspuns, de regulă, celor care sunt îngrijorați că se va introduce curând vakseenarea obligatorie în școli, universități sau alte instituții publice:

”Se poate acționa individual, în justiție și prin plângeri la CNCD. Șefii abuzivi și insistenți pot fi acuzați de hărțuire la locul de muncă (mobbing). Dar acțiunile individuale se fac pe risc propriu și fără prea mari șanse. Eu, personal, voi acționa individual, fără îndoială, dar eu mi-am asumat deja riscul. Dacă, însă, sunt mai mulți care vor să acționeze cumva (mă refer la profesori, personal administrativ, studenți și părinți) se pot formula procese colective, greve de avertisment sau de tip japonez, precum și la boicot. Iată ce se întâmplă în Franța, unde curentul anti-totalitar cuprinde atât persoane care nu vor să fie cobaii acestui experiment transhumanist, cât și cei care au luat deja două doze, dar s-au „lămurit” cum stă treaba după ce s-a trecut la impunerea dozei trei. În privința alor noștri, nu mă aștept la o astfel de coalizare - sunt convins, de altfel, că fiecare dintre voi veți spune imediat că sunteți singurii din colectiv care nu vor să se vakseeneze. Lumea noastră e o lume a supunerii necondiționate, care nu mai are flacăra libertății în priviri, și nici credința în suflet. Dacă ne vom fi trezit până la Crăciun, va fi un miracol real, nu unul fabricat în laborator”, scrie Piperea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.