Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revoltă în India după ce un cuplu de turiști străini a fost atacat de localnici

economica.net
Steag India

Un cuplu de turiști format dintr-un spaniol și o braziliancă a fost atacat de un grup de indieni. Cei doi făceau turul Asiei pe motocicletă și au fost atacați în timp ce făceau popas în India. Agresiunea a stârnit revolta organizațiilor umanitare din India care cer pedepse mai grele pentru agresori.

Incidentul s-a produs în statul Jharkhand din estul Indiei, anunță BBC. Tânăra în vârstă de 28 de ani, care are dublă naționalitate braziliană-spaniolă, și soțul ei, cu cetățenie spaniolă, se aflau într-un tur cu motocicleta.

Ei au fost atacați pe parcursul nopții în timp ce se odihneau. Femeia susține că a fost violată, jefuită și bătută de șapte bărbați. Soțul ei a fost bătut și amenințat cu moartea.

Polițiștii au anunțat că au arestat patru bărbați și caută încă trei. Ambasadele în India ale Braziliei și Spaniei au oferit asistență victimelor și au cerut explicații autorităților locale.

Agresiunea a stârnit indignarea în totată țară, numeroase organizații solicitând creșterea pedepselor pentru acest tip de infracțiuni. În India violurile sunt destul de frecvente, zeci de mii de agresiuni sexuale fiind raportate în fiecare an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.