Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂ în interiorul PNL: organizația de București BUBUIE, după decapitările comandate de Orban

PNL

Fostul lider al PNL Sector 3, Florin Alexe, care şi-a pierdut funcţia după ce Biroul Executiv a decis miercuri demiterea conducerii filialei, participă vineri la un eveniment organizat de PNL Bucureşti, intitulat "Opoziţia la raport - Ediţia III. Termoficarea in Bucuresti". Potrivit unor informaţii obţinute de News.ro, pe grupurile de WhatsApp ale PNL Bucureşti circulă o petiţie online de susţinere a lui Alexe şi a întregii conduceri pentru revenirea în funcţii.

COSULTAȚI AICI PETIȚIA ONLINE

Citește și: Radu Tudor, ipoteză EXPLOZIVĂ, după publicarea protocolului secret dintre SRI și Parchet

Potrivit petiţiei, care la ora transmiterii acestei ştiri a adunat 30 de semnături, se cere menţinerea echipei PNL Sector 3 şi a preşedintelui Florin Alexe în fruntea organizaţiei.

„În cadrul ultimei şedinţei BEX al PNL s-a propus demiterea Preşedintelui şi dizolvarea Biroului Politic de Sector din cauza unor presupuse colaborări cu PSD Sector 3 şi cu Robert Negoita. Propunerea urmează a fi votată în cadrul următorului BPN al PNL”, se arată în petiţia iniţiată online. „Florin Alexe este Preşedinte al PNL Sector 3 din anul 2009, conducând de atunci una dintre cele mai active şi puternice filiale ale PNL din toată ţara. A fost Preşedintele Tineretului Naţional Liberal timp de 6 ani, perioadă în care acesta a fost recunocunosut că fiind cea mai puternică organizaţia politică de tineret din ţara, fost Deputat în Parlamentul României şi iniţiator al Legii Împotrivă Risipei Alimentare şi Legii Centenarului, liberal convins, om de echipă, un bun manager şi un coleg de nădejde”, se mai arată în aceiaşi sursă.

De asemenea, în textul petiţiei este solicitat ajutorul “tuturor colegilor de bună credinţa să se alăture iniţiativei”.

„Solicităm tuturor colegilor de bună credinţa să se alăture iniţiativei noastre şi să sprijinim împreună o echipă neîndreptăţită de acuzaţii nefondate. De asemenea, solicităm colegilor care au putere decizionala în BPN al PNL să asculte argumentele care vin în apărarea filialei PNL Sector 3 şi să voteze în consecinţă!”, mai scrie în text.

Liderul PNL, Ludovic Orban, declara miercuri, după şedinţa BEX, că obiectivul liberalilor este ca noua conducere care va fi aleasă la PNL Sector 3 să îl trimită pe primarul Robert Negoiţă în Madagascar, alături de prietenul şi colegul lui de partid Radu Mazăre.

"Am luat decizia de a demite conducerea filialei Sector 3, a preşedintelui Florin Alexa şi a Biroului Permanent al Sectorului 3. (...) Ştiţi foarte bine că Robert Negoiţă i-a trimis pe cetăţenii români, dacă nu le convin taxele pe care le propune, să se ducă în Madagascar. Obiectivul nostru este ca noua conducere care va fi aleasă să îl trimită pe Robert Negoiţă în Madagascar, alături de prietenul şi colegul lui de partid care şi-a găsit un soi de azil în Madagascar, Radu Mazăre. (...) Ne dorim să declanşăm o ofensivă extrem de puternică împotriva actualului primar al Sectorului 3, care se vede din ce în ce mai clar că risipeşte banul public, vine numai cu propuneri care sunt împotriva interesului cetăţenilor, regulamentul de parcări, care a comis nenumărate ilegalităţi", declara Ludovic Orban miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.