Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂ în PNL: 'Oamenii sunt supărați, este un partid preș în fața lui Iohannis'

Inquam Photos / Octav Ganea
klaus iohannis

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că sunt mulți liberali nemulțumiți de atitudinea șefului statului, care a ignorat partidul timp de doi ani și acum merge și cere liberalilor să fie alături de el, liderul PSD susținând că "această gogoașă cu Dragnea penal, nu o să mai țină".

"Sper ca măcar unii oamenii să aibă curajul și caracterul să și spună lucrurile astea (n.r: încercările de a fi înlăturat Guvernul), înr-un fel sau altul. Sunt și din sistem și din PNL. Oameni în PNL revoltați, din fostul PNL, nu din PDL. Foarte mulți s-au simțit jigniți și de apariția și de prestația lui Iohannis. Este un partid preș în fața lui Iohannis. Doi ani de zile nu ne-a băgat în seamă. Vă înjură pe voi de la microfonul nostru și vrea să fim lângă el. Reacția interioară a multora dintre ei a fost total diferită față de ceea ce au sperat.", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Citește și: Delia se joacă cu banii! Câți bani câștigă artista dintr-un spectacol

Președintele PSD a comentat și afirmația lui Klaus Iohannis, de la Consiliul Național PNL, potrivit căreia Liviu Dragnea și acoliții săi încearcă să scape de dosare penale.

"Eu în partid am fost ales de cei 400-500.000 de colegi care au venit la vot. El a pus mâna pe putere, a venit în partid, l-a păcălit pe Crin Antonescu și a pus mâna pe putere. Nu ezit deloc aici. Legile justiției au fost aprobate. Celelalte două după ce trec de CCR vor fi trimise spre aprobare. Codurile penale au fost modificate. Poate nu sunt perfecte, dar au fost făcute modificări cerute de mare parte a societății, în urma unor dezvăluiri îngrozitoare. Dar, v-am zis nu cedez. Această gogoașă cu Dragnea penal, nu o să mai țină. Nu i-a ținut nici în 2016", a mai spus Dragnea.

Citește și: Mascații au făcut prăpăd! Acțiuni în masă ale băieților specializați pe criminalitate economică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.