Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revoltă în Pro România: O filială importantă anunţă că se opune alianţei cu ALDE şi nu îl susţine pe Mircea Diaconu

stiripesurse.ro
pro romania

Filiala Pro România Tîrgu Neamţ nu îl susţine pe Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale şi respinge alianţa cu ALDE, a anunţat, pe pagina sa de socializare, coordonatorul filialei, Peiu Vlad Pantelimon.

Acesta a precizat că desemnarea unui candidat la alegerile prezidenţiale cât şi alianţa cu ALDE trebuia să aibă loc în urma unor dezbateri interne.

''Cum Tăriceanu şi ALDE se fac responsabili în egală măsură de proastă guvernare alături de PSD şi de situaţia catastrofală în care se află România, aceştia trebuie lăsaţi să cadă. Să dispară din viaţa politică. Să intre în istorie. Nu trebuie ajutaţi să urce înapoi pe val. Iar domnul Mircea Diaconu, cu toată stima pentru cariera sa de artist, este un prezidenţiabil foarte slab, motiv în plus pentru ca echipa Pro România Tîrgu Neamţ să nu sprijine acest proiect'', a declarat coordonatorul Pro România Tîrgu Neamţ, Peiu Vlad Pantelimon, potrivit Agerpres.

Acesta a adăugat că organizaţia Pro România Tîrgu Neamţ nu vrea să dezamăgească electoratul şi nu va participa ''la tot felul de ciolaniade''. 

''După europarlamentare, toţi liderii politici au susţinut că au înţeles mesajul primit de la populaţie. După jocurile pe care le fac astăzi, se pare că nu a înţeles nimeni nimic'', a mai spus Peiu Vlad Pantelimon. 

Coordonatorul Pro România Tîrgu Neamţ a precizat că îşi asumă eventualele sancţiuni pe linie de partid în urma deciziei de a nu-l susţine pe Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.