Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revoltă în sistem! Medicii de familie reclamă întârzieri la plată, după ce Casele de Asigurări de Sănătate nu au respectat termenul de plată integrală

stiripesurse.ro
medicina muncii consultari

Medicii de familie au o întârziere de plată de 21 de zile, după ce Casele de Asigurări de Sănătate nu au respectat termenul contractual de plată integrală pentru serviciile de medicină primară din luna octombrie. Mai mulţi medici de familie din judeţul Mureş vor ca de luni să închidă cabinetele, a declarat, pentru News.ro, Iulia Băilă, preşedintele Patronatului Medicilor de Familie Mureş.

”Medicii de familie au o întârziere de plată de 21 de zile şi nu avem niciun comunicat din partea CNAS. Este un lucru foarte rău, iar de luni mulţi colegi vor să închidă cabinetele, lucru care va afecta foarte mulţi oameni care au nevoie de ajutorul nostru”, a declarat Iulia Băilă.
În 20 noiembrie, mai multe organizaţii patronale ale medicilor de familie au reclamat deja că nu este respectat de către Casele de Asigurări de Sănătate termenul contractual de plată integrală pentru serviciile de medicină primară din luna octombrie.
”Plata parţială, în proporţie de 60-70%, este inacceptabilă, această clauză nefiind cuprinsă în contractul asumat bilateral”, afirmau acestea, arătând că, dacă nu vor fi luate măsuri, medicii de familie vor temporiza toată activitatea medicală programabilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.