Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Revoltă' la Paris: Suporterii lui Bayern Munchen, indignați de prețul biletelor la meciul cu PSG din Liga Campionilor

www.agerpres.ro
Bayern - PSG

"75 de euro un bilet? Noi nu suntem Neymar, prețurile biletelor ar trebui să fie rezonabile", au scris suporterii lui Bayern Munchen pe bannere, înaintea loviturii de start a meciului cu Paris Saint-Germain (0-3), disputat miercuri seara pe Parc des Princes, în cadrul etapei a 2-a a Ligii Campionilor, informează AFP.

Indignarea celor aproximativ 2.500 de fani germani prezenți pe arena pariziană vine după criticile aduse de conducătorii și unii dintre jucătorii lui Bayern la adresa modelului economic al lui PSG, club acuzat că a cheltuit sume exorbitante pe piața transferurilor, după ce i-a transferat pe brazilianul Neymar și pe francezul Kylian Mbappe pentru aproape 400 milioane euro, anunță Agerpres.

Citește și: Anunț teribil pentru fotbalul românesc: O echipă de mare tradiție a intrat în FALIMENT! Ce datorii MARI avea clubul

"Va veni un moment în care toți cei care cheltuiesc fără discernământ atâția bani nu își vor mai putea permite asemenea risipe, întrucât succesul sportiv nu se programează așa cum își imaginează cei care asigură fondurile", a afirmat președintele lui Bayern, Uli Hoeness, mândru de modelul său economic "înțelept", într-un interviu acordat revistei Kicker, publicat cu două zile înaintea meciului cu PSG.

"Banii nu marchează goluri, ci calitatea de pe teren este cea care contează", a afirmat, la rândul său, olandezul Arjen Robben, unul dintre jucătorii vedetă ai clubului munchenez.

Bayern Munchen, de cinci ori câștigătoare a Ligii Campionilor și în top 4 al cluburilor europene, se află în centrul unei dezbateri ample de la debutul sezonului. Unii consideră că a făcut o greșeală pentru că nu a alocat sume comparabile cu cele investite de cluburile engleze, spaniole sau franceze pentru achiziții de jucători, în timp ce alții consideră că tocmai acest model "cuminte" s-a dovedit câștigător de decenii.

Suporterii lui Paris Saint-Germain nu par, în schimb, deloc deranjați de faptul că investitorii din Qatar au cheltuit sume uriașe în ultimii ani pentru întărirea lotului grupării din capitala Franței. "Mâine, Europa va fi roșie și albastră", au scris ei pe un banner afișat în tribune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.