Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revolta medicului Adina Alberts: Ce faceți voi se numește bătaie de joc, domnule Ludovic Orban! Ignorați măștile românești importând chinezării și turcisme

Facebook
ertfd

Medicul Adina Alberts își declară revolta față de felul în care Guvernul României acționează în ceea ce privește măștile de protecție obligatorii a fi purtate acum în spațiile închise. Ea susține că în timp ce în mod public Guvernul a încurajat producătorii români să producă măști de protecție, în practică producătorii români stau cu marfa pe stoc în timp ce zona achizițiile guvernamentale se fac din China și Turcia la prețuri mari și calitate ZERO.

Vezi și: Se pregătește USL 2. Marele PLAN al Opoziției unite

Ea protestează pe pagina personală de Facebook și califică acțiunea guvernamentală ca fiind ”o mare bătaie de joc”:

”Cum se numește gestul premierului Ludovic Orban de a recomanda românilor aflați în prag de șomaj/faliment, la începutul pandemiei, să se reorienteze profesional și să se apuce de făcut măști și echipamente de protecție, iar apoi, guvernul pe care îl conduce să-i ignore pe antreprenorii reorientați, și să cumpere, în continuare, măști de peste graniță?!

Nu se numește bătaie de joc?

Ai noștri stau cu stocurile nevândute, iar cele aduse din Turcia sau China sunt de o calitate execrabilă!

Mie mi-e jenă să le ofer cetățenilor.

Ți-e greu să le porți chiar și măcar de formă, de protecție nici nu se mai pune problema…Multe dintre ele sunt subțiri, de genul “foiță de țigară”, iar altele sunt măști de unică “atingere”, elasticul de rupe imediat ce ai încercat să le folosești. Așa că am renunțat la chinezării și turcisme.

Eu mă aprovizionez de la un producător român, MADE IN ROMANIA! Net superioare celor achiziționate de guvern și net superioare măștilor cărora li s-a „permis” să împânzească piața! Știți care este reacția cetățenilor pe stradă de îndată ce le văd?

“Uau! Sunt din acelea de calitate!”

Plus că sunt reutilizabile de pâna la 5 ori, putând fi igienizate prin spălare, uscare, dezinfectare cu produsele uzuale!

Și da, au TREI STRATURI! Și au și inserția metalică atât de necesară.

Sper să ajung cu cele 10.000 de pachete pregătite la cât mai mulți dintre dumneavoastră! O să vedeți, astfel, cum mâna noastră de lucru, românească, e peste reclama pe care și-o fac străinii.”, spune medicul .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.