Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTATOR. Ce explicatie dau procurorii care i-au trimis acasa pe violatorii din Vaslui

viol

Procurorii care nu au contestat decizia de a fi trimis acasa cei 7 violatori ai elevei din Vaslui vin cu explicatii revoltatoare, dand vina unii pe altii pentru situatia la care s-a ajuns.

Procurorul de caz susţine că el nu a contestat eliberarea violatorilor pentru că aşa i-a spus şeful său. De cealaltă parte, procurorul-şef de la Vaslui spune că el nu a fost informat, potrivit unosr surse apropiate anchetei, citate de Romania TV.

Procurorul de caz le-ar fi spus inspectorilor judiciari, care desfasoara o ancheta disciplinara in cazul de la Vaslui, ca s-a consultat cu superiorul sau privind contestarea arestarii la domiciliu a violatorilor, iar acesta i-ar fi spus ca nu este cazul sa o faca TOCMAI pentru ca trei dintre suspecti si-au recunoscut fapta.

Citeste si: Valentin Jucan a publicat înregistrarea cu mama fetei violate: Care a fost înțelegerea cu PRO TV

Procurorul-şef de la Vaslui l-a contrazis însă pe subalternul său, susţin sursele citate, spunând că habar nu a avut că acesta nu a contestat masura arestului la domiciliu, decis în instanţă.

Din cauza declaraţiilor contradictorii, cei doi procurori ar putea fi puşi faţă în faţă de inspectorii judiciari care îi cercetează disciplinar. Procurorul-şef este în concediu, însă este posibilă o confruntare între cei doi pentru a se stabili adevărul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.