Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR O asistentă medicală este cercetată după ce ar fi furat medicamentele bolnavilor de TBC

medicamente

O asistentă angajată în Secția de Pneumoftiziologie a Spitalului Județean Arad a fost sancționată după ce a furat zeci de medicamente administrate bolnavilor de TBC. De asemenea, Poliția Arad a fost sesizată și face cercetări în acest caz, potrivit Mediafax.

Angajata Spitalului Județean Arad a fost reclamată la conducerea instituției cu privire la faptul că ar fi furat zeci de fiole dintr-un medicament administrat bolnavilor de TBC, de către asistenta șefă de pe Secția de Pneumoftiziologie, care a observat că acestea lipsesc. Asistenta a recunoscut fapta și a adus medicamentele furate, care erau necesare pentru tratamentul timp de cinci zile a unor pacienți cu TBC internați pe secție.

Citește și Rectorul SNSPA îl critică pe Liviu Dragnea: Nu are simț democratic. Este doar un 'accident al istoriei

Între timp, conducerea Spitalului Județean Arad a început o anchetă internă și a decis sancționarea asistentei cu diminuarea salariului cu zece la sută pe o perioadă de trei luni.

“În urma investigației comisiei de disciplină, conducerea Spitalului Județean Arad a decis sancționarea asistentei cu diminuarea salariului pe o perioadă de trei luni cu zece la sută, iar cazul a fost trimis mai departe Inspectoratului Județean de Poliție Arad, pentru a continua cercetările”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Arad, Simina Roz.

De asemenea, la nivelul unității medicale s-a format și o comisie care va inventaria toate medicamentele care au intrat în stocul Secției de Pneumoftiziologie în acest an, pentru a se stabili numărul exact de fiole furate.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Arad au confirmat că există o sesizare depusă în acest caz, în care se fac cercetări.

Ancheta ar putea fi preluată de Parchetul General.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.