Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR O profesoară e BĂTUTĂ, ÎNJURATĂ și aproape DEZBRĂCATĂ de propriii elevi / ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE

captura observator.tv
profesoara batuta Teleorman

Imagini şocante filmate într-o şcoală din Teleorman. O profesoară a fost înjurată şi bătută de propriii elevi, în sala de clasă. Culmea, incidentul a fost filmat chiar de către unul dintre agresori. Imaginile sunt surprinse la Școala Gimnazială din comuna Poroschia, județul Teleorman.

VEDEȚI CLIPUL VIDEO AICI

Citește și: Situație inedită la BNR: Ce se va întâmpla cu salariile uriașe ale angajaților, după revoluția fiscală

Scandalul ar fi început la sfârşitul orei de educaţie civică. Elevi din clasa a VIII-a nu au lăsat-o pe profesoară să iasă din clasă. Se vede cum profesoara este lovită cu palmele de către un elev, apoi este agresată verbal chiar de cel care filmează, cadrul didactic nefiind lăsat să părăsească sala de clasă.

Profesoara pare că ar vrea să riposteze către un elev, însă acesta reacţionează din nou violent. Întreg incidentul a fost filmat de un alt elev, care, l-a rândul său, aruncă la adresa profesoarei cuvinte jignitoare: Nu atinge telefonul, că-l şifonezi, e auzit strigând către dascăl. Profesoara e pălmuită, umilită, trasă de haine şi e pipăită pe sâni de elevii huligani.

Citește și: Previziunile s-au adeverit: Cine ar putea face plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu

În clasă se află și alți elevi, printre care și fete, care nu intervin în niciun fel, dimpotrivă distrându-se pe seama profesoarei care este agresată. Directoarea şcolii a recunoscut personajele din clip şi spune că profesoara este suplinitoare la şcoala ei şi că are probleme în stăpânirea elevilor la cursuri. "Nu știe nici directoarea când s-a întâmplat, acum ce am văzut. Este profesor suplinitor la şcoala respectivă, este de anul acesta, are două ore", a spus Valeria Gherghe de la Inspectorul Școlar Teleorman, conform observator.tv.

Citește și: Lovitură de proporţii în Europa cu implicaţii MAJORE în România: Afacere de miliarde în Marea Neagră – o mare bancă îşi DISTRUGE concurenţa

Se pare că și în trecut, profesoara a mai avut probleme cu elevii din această clasă, pe care nu reușea să-i stăpânească. Inspectoratul Judeţean Teleorman va demara o anchetă începând de luni, când copiii vor reveni la ore.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.