Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR Polițist din Năvodari, răspuns halucinant la 112, în plin scandal Caracal: 'Nu avem echipaj, faceți poze și depuneți mâine reclamație'

cotidianul.ro
112

Un polițist din Năvodari, i-ar fi spus unui bărbat care a reclamat, la 112, doi copii care mergeau cu o mașină cu peste 100 km/h în localitate, că nu este niciun echipaj disponibil. „Faceți poze la mașină și duceți-vă mâine la Năvodari și depuneți reclamație la Poliție”, ar fi recomandat polițistul, anunță MEDIAFAX.

Bărbatul care a sunat la 112 povestește, pe pagina lui de Facebook, că vineri seara în satul Vadu, din comuna Corbu, județul Constanța, era să se tamponeze cu o mașină care circula cu peste 100 de km/h. Acesta spune că în mașină erau doi copii, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani.

Citește și: ‘Execuție’ în Guvern, după cazul de la Caracal! ‘Am decis’ .

„Era să ne tamponăm la o intersecție, am reușit să mă țin după ei și să-i opresc (pentru că li s-a oprit motorul mașinii din care ieșea și fum, ulei încins și apa fiebea) și am descoperit doi copii băuți morți și fumați cred, care erau în mijlocul unei petreceri! Unul din ei a fugit în curtea unui consătean, care a ieșit la 3 dimineața cu furca în stradă, că un străin îi trăgea de geamuri, l-am calmat și i-am povestit situația cu cei doi copii... Jumătate din sat era treaz și pe stradă de isprava copiilor și de zgomotul mașinii...”, scrie bărbatul.

Citește și: Un expert criminolog sparge gheața! Are la îndemână un astfel de om, cu un intelect nu foarte dezvoltat

Acesta s-a decis să ceară ajutor și a sunat la 112, timp în care copiii au abandonat mașina și au fugit prin curțile oamenilor.

„Le-am povestit celor de la Poliție că am avut conflicte verbale cu ei, dar erau agresivi și băuți și nu am avut chef să isc vreo bătaie pe acolo. Și răspunsul a fost magnific: Poliția Orașului Năvodari:

Citește și: Apel urgent al lui Alexandru Cumpănașu: ‘Vă rog să descifrați ce scrie pe acest document’

Poliția Constanța analizează situația expusă de bărbat pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.