Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRO TV a difuzat, la știri, IMAGINI EXPLICITE cu tinere care SE DROGHEAZĂ - VIDEO

PRO TV a difuzat, în cadrul jurnalelor sale de știri, imagini de la mare în care apar câteva tinere care par a se droga, scrie ecopolitic.ro! Conform imaginilor, o tânără este filmată alături de alte 3 fete când trage pe nas, cu ajutorul unui tub făcut din hârtie, ceea ce pare un praf oferit de o prietenă de culoare.

Trebuie precizat că înainte de aceste imagini, 11 persoane cu vârste cuprinse între 22 şi 37 de ani au fost prinse de jandarmi cu droguri asupra lor în Mamaia şi Vama Veche, acestea având asupra lor zeci de grame de droguri, diverse pastile, un cântar şi folii din staniol.

Citește și: Total neașteptat! Unde au lucrat părinții Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

Potrivit unui comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi “Tomis”, în zilele de 30 aprilie şi 1 mai, jandarmii aflaţi în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Mamaia şi Vama Veche, au surprins unsprezece persoane cu vârste cuprinse între 22-37 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). La vederea militarilor, tinerii au început să se agite şi au schimbat direcţia de mers, dar au fost somaţi, s-au oprit, iar apoi li s-a făcut controlul corporal sumar.

“Asupra lor, jandarmii au mai găsit un plic autosigilant de aproximativ 35 de grame cu muguri vegetali de culoare verde, 30 de pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde, un ambalaj de staniol în interiorul căruia se aflau aproximativ 10 grame de de substanţă galben-verzui, şapte pastile de culoare roz şi verde, trei pliculeţe autosigilante din plastic cu cristale de culoare alb-gălbui şi galben-verzui, un plic cu pulbere albă, două grindere metalice, un cântar şi mai multe folii de staniol în interiorul cărora erau fragmente vegetale de culoare verde”, se arată în comunicat.

Citește și: Cine are cele mai multe victorii la Exalton până acum! El ar putea câștiga 100.000 de euro

Grinderele, cântarul, pastilele, folile, pliculeţele autosigilante şi ţigaretele găsite asupra celor 11 persoane au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, care continuă cercetările în acest caz.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.