Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR Tatăl fetei care a scăpat cu viață spune ce a pățit fiica sa, la poliție, când s-a dus să le spună despre ce a pățit: Detalii despre criminală

www.sokant.ro
politia nu treceti

Mărturii şocante despre tragedia de la metrou care a cutremurat Bucureştiul, dar şi toată România. Ar fi putut fi evitată crima? Tânăra care a scăpat doar printr-o minune de furia Magdalenei Şerban ar fi aşteptat ore întregi până să poată spune unui poliţist ce s-a întâmplat, conform observator.tv.

Citește și: Cine a fost Alina Ciucu, tânăra ucisă la metrou-„Era frumoasă ca o actriță. Plecase de sărăcie de acasă”

Deşi cazul era unul extrem de grav, iar fata era în stare de şoc, în faţa ei dădea declaraţii o femeie care îşi lăsase o sacoşă pe peron şi avea întâietate. Socrul tinerei povesteşte exact cum s-a întâmplat evenimentul. "Eu am lăsat-o la staţia de metrou Costin Georgian, trebuia să meargă la dentist în zona Dristor. A coborât la metrou, eu am plecat în treaba mea. După 15 minute, am fost sunat de soţie că Alexandra plânge şi nu ştiu ce s-a întâmplat. Am luat legătura cu ea, am întrebat-o ce s-a întâmplat, mi-a zis că cineva a vrut s-o împingă, să o arunce în faţa metroului. M-a dus imediat s-o iau, şi am sunat la 112, anunţând ce s-a întâmplat la metrou. Doamna a zis că nu prea ştie ce să-mi spună, dar că trebuie să merg înapoi la staţia de metrou, să iau legătura cu angajaţii de acolo şi să le spun lor despre ce e vorba", povesteşte bărbatul.

Citește și: Cine a fost Alina Ciucu, tânăra ucisă la metrou-„Era frumoasă ca o actriță. Plecase de sărăcie de acasă”

Bărbatul a trebuit să se întoarcă la staţia de metrou, ca să discute cu un angajat de acolo. "Am crezut că aşa se procedează, am mers înapoi la staţia de metrou, am luat legătura cu un angajat. Domnişoara de acolo mi-a făcut legătura cu poliţia, mi-a zis că ei au poliţia lor şi că la ei de fapt trebuie să mergem, să facem o plângere. Le-am explicat că este vorba de ceva mai grav, că cineva a vrut s-o omoare, s-o arunce în faţa metroului. Mi-au spus că trebuie să se uite pe camere, etc. Mi-au spus că trebuie să merg la Poliţie, la Piaţa Unirii. Am luat fata, m-am urcat în metrou. În jurul orei 17:45 am ajuns la Unirii".

Citește și: S-a aflat! Cât valorează ceasul legendar al Regelui Mihai

Socrul fetei spune că, odată ajunşi la poliţie, au fost puşi să aştepte aproape 2 ore, pentru că în faţa lor era o femeie care îşi pierduse sacoşa pe peron. "Am ajuns la secţie, am spus ofiţerului de serviciu despre ce e vorba, ne-au zis că trebuie să aşteptăm, că mai e o persoană în faţă, care-şi uitase o sacoşă pe peron. Şi am aşteptat în jur de 2 ore. Timp în care noi chiar vroiam să renunţăm, am crezut că asta e, ăsta-i sistemul la noi şi n-avem ce face. Domnul poliţist a ieşit şi ne-a spus că mai durează, că este doar el singur. I-am spus despre ce e vorba şi ne-a zis să avem puţină răbdare. Prin jurul orei 19 am apucat să dăm o declaraţie. Am mers, ne-am uitat pe camere. Nu mergeau decât câteva, dar am reuşit să identificăm momentul. Când a văzut domnul poliţist despre ce e vorba, deja şi-a schimbat şi dânsul ideea, fiind de acord că este ceva foarte grav. Către finalul audiderii, domnul poliţist a primit un telefon în care s-a anunţat un suicid. A zis că trebuie să meargă acolo, noi am lăsat numerele de telefon şi am plecat către casă. După ce am ajuns acasă, a mai durat câteva minute şi am fost sunaţi că problemele sunt mult mai grave şi că trebuie să ne întoarcem la Poliţie să mai dăm câteva declaraţii. De la ora 15:36, din momentul în care s-a întâmplat evenimentul", a declarat bărbatul, conform sursei citate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.