Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR Un bărbat a pipăit două minore de 12 ani şi a încercat să-i fure ghiozdanul uneia dintre ele

catuse politie

Un bărbat suspectat că a pipăit două minore într-un parc din Piteşti, iar uneia a încercat să-i fure ghiozdanul, a fost reţinut de poliţişti şi, ulterior, arestat pentru 30 de zile.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, incidentul a fost sesizat luni seara autorităţilor, de către un adolescent de 17 ani, care susţinea că a fost martor la agresiune.

Citește și: Gabriela Firea, către Orban: ‘Ceea ce ați făcut azi, se numește abuz de putere’

"Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la locul indicat, unde au identificat, pe baza descrierii, un grup de trei bărbaţi, dintre care făcea parte şi un bărbat de 35 de ani, indicat de minori ca fiind cel care ar fi pipăit două fete de 12 ani. Toţi cei în cauză au fost conduşi la sediul poliţiei, pentru verificări, care au fost preluate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti.

Din cercetări s-a stabilit că bărbatul de 35 de ani, din Piteşti, ar fi abordat două fete de 12 ani, pe care le-ar fi atins în zone intime, după care ar fi încercat să sustragă ghiozdanul uneia dintre ele", se precizează în comunicat.

Citește și: Tătaru: ‘Am văzut a doua cocoașă, a doua fază a primului val pandemic în care a fost mai agresiv decât în primul val’

Suspectul a fost, iniţial, reţinut pe bază de ordonanţă pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi tentativă de furt. El a fost prezentat, marţi, la Judecătoria Piteşti, instanţa dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.