Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Revoluția fiscală' scoate oamenii în stradă! PROTEST în fața Palatului Victoria / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
guvern porteste

„Revoluția fiscală” scoate oamenii în stradă! Comunitatea de pe Facebook #Corupția Ucide a mutat ora protestului. Schimbarea orei ar putea avea legatură cu ora la care are loc ședința de Guvern, respectiv 13.30. Aproximativ 200 de persoane sunt în fața Palatului Victoria, anunță Antena3.

Leul, 'lovit fără milă' de revoluția fiscală: Ce prag CRITIC a depășit moneda națională pe piața interbancară! Cel mai slab leu din ultimii cinci ani

Inițial, Corupția Ucide a anunțat un protest începând cu ora 11.00, însa în acel moment nu era cunoscută ora la care urma să aibă loc ședința de Guvern. Marți seară, după ce Guvernul a anunțat ora 15.00, comunitatea Corupția Ucide a amânat protestele pentru 14.00.

Modificarea Codului fiscal va fi adoptată prin Ordonanţă de Urgenţă în şedinţa de miercuri a Guvernului, iar actul normativ va prevedea şi transferul contribuţiilor de la angajator la angajat, măsură contestată de sindicate, precum şi scăderea impozitului pe venit de la 16% la 10%, decizie contestată de către primari, care au susţinut că astfel se vor reduce considerabil încasările la buget şi, prin urmare, banii pentru investiţii.

Noile prevederi fiscale au fost criticate şi de patronate, dar şi de către preşedintele Klaus Iohannis, care a spus că "marea revoluţie fiscală" se transformă într-o "bulversare fiscală" ce va băga România "într-o aventură economică şi fiscală cu final trist".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.